Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO, valaki segítene, mert...

CS:GO, valaki segítene, mert mindjárt agyvérzést kapok?

Figyelt kérdés

Szóval nyomjuk a versengőt, és feltűnik, hogy az ellenkező csapatban az ace, már-már emberfelettien jó.

Nézem a steam profilját és latom, hogy páran írtak, hogy csaló. Idáig rendben is van, jelentettem én is, és a csapattársaim is.Amikor feltűnt, hogy pontosan ezt írja a steam profilján:

"1 feljegyzett VAC-kitiltás

357 nap az utolsó kitiltás óta"

Na most akkor hogy is van ez, vac tiltást kapott és mégis versengőzik velem.

Ez az amit nem értek!

Az agyvérzés meg azért ér utol, mert az egész csapata erősítette, hogy nem csal és hogy a barátai írták viccből oda, hogy csaló...????!?!!?!?!?!?! MIVAN?

2016. nov. 4. 23:45
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
VAC ban-t játékonként kapsz. Ha mondjuk 1.6-ban csalt és kitiltották, akkor attól még CS:GO-val játszhat ugyanúgy.
2016. nov. 5. 00:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Ohh értem, köszönöm!
2016. nov. 5. 00:16
 3/3 anonim ***** válasza:
33%

vac ban-t a gép ad, amikor az auto shield érzékeli, hogy külső program próbál belenyúlni a cs:go fájljaiba és azt módosítani.

Valószínűleg másik valve játékban banolták (pl source, 1.6 stb, ahogy írták).

Arról nem is beszélve hogy 20 euróért magától a valve-tól veheted a csalást és az életben nem tiltanak ki miatta amíg fizeted a "havidíjat" :D

2016. nov. 5. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!