Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL: Mindjárt kijön egy új...

LOL: Mindjárt kijön egy új Champion neve: Ekko és hogy AD vagy AP lesz?

Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
AP lesz elvileg.
2015. máj. 11. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem az új champion neve jön ki: Az új champion sem jön ki "Mindjárt" ami amúgy hamarosan.: Nem tudni, valószínűleg topos lesz, karddal ami ad-ra következtet.
2015. máj. 11. 21:05
 3/5 A kérdező kommentje:
kösz és kösz.
2015. máj. 12. 16:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hybrid, de inkább AP. A képességei nekem olyanoknak tűntek (már ami az unofficalt illeti), amik inkább magicet ütnek, tehát AP-sok, úgyhogy nem hiszem, hogy AD-ra kell majd teljesen építeni. Tank meg végképp nem lesz, szóval szerintem inkább mid/support. Mellesleg az utilityje miatt lesz jó, és nem amiatt, mert leszedi egy képességből a fejedet.
2015. máj. 12. 18:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Legutolsó support- bard, legutolsó adc- kalista, legutolsó jungle- rek'sai, legutolsó mides- azir, legutolsó toppos pedig asszem gnar, ő a legöregebb e felsorolásból. Kizárásos alapon topos lesz.
2015. máj. 12. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!