Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van még free skin?

Van még free skin?

Figyelt kérdés
League of Legendsben van ugye egy pár free skin, de még melyik champekre van?? Van ugye Tristanára, Garenre, Alistarra, Anivia-ra, kikre van még??

2015. máj. 5. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
ennyi van. A játék maga ingyenes, valamiből nekik is fent kell tartani azt a pár ezer embert, szervereket, stb. Szerintem mondjuk ez is több ingyenes, mint kéne.
2015. máj. 5. 14:08
 2/6 savanyújóska ***** válasza:
100%
MkJogo-val tudsz kísérletezni, az kliensoldalon bármilyen skint behazudik, nyilván a többiek nem látják, de te viszont ki tudod vele próbálni a skineket.
2015. máj. 6. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Van még egy lehetőség!

Azt hiszem minden év végén kapsz egy skint ha egyszer sem léptél ki a játék közben.(én pl. Piros lap katarinát kaptam meg :D )

2015. máj. 6. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Januárban lehetett misteryt kapni, ha nem voltál bannolva. Ilyet még biztos fognak csinálni, hogy ösztönözzék a játékosokat a helyes magatartásra. Twitteren lehet keresni oldalakat, amik időnként raknak ki skin kódókat, ha elég gyors vagy akkor ezzel is megpróbálkozhatsz (de kb fél mp alatt elviszik). Ha season végén legalább goldos vagy, akkor is kapsz egy skint, amit körülbelül augusztus végén jelentenek be.
2015. máj. 6. 19:14
 5/6 anonim válasza:
És ezekre a free skinekre valaki tud egy linket küldeni, hogy hogyan lehet megszerezni?
2015. máj. 6. 20:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Garenre Twitteres, Tristanára és Alistarra ha jól tudom akkor facebookos, Anivia-t meg megkapod alapból, ha jól vagyok informálódva :)
2015. máj. 7. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!