Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pc fps játékok érdekelnének...

Pc fps játékok érdekelnének ms-dos ba de úgy hogy 95 és 98 rendszereken biztosan futnak exe indítás után?

Figyelt kérdés
Egy régebbi játék tartalma de a címét nem tudom választható karakterek kardos, nyilas, varázsló mindnek egyedi támadásai vannak és az egész 95 megy fps-be. Ilyen középkori vagy keleties erődítmény labirintusos szabad eges erődben. Kell menni kardossal, a nyilasnak többféle tűz és jég nyila van. A varázsló jéggé tud változtatni ellen feleket a tűz támadása éget. Az ellenfelek szörnyetegek. Ez csak az egyik ilyen pc játék ha valaki tudja a teljes címét írja meg. Hasonló fps-es játékok címeit is meglehet írni. Viszont a eredeti elsődleges kérdésre válaszolva minden fajtát is meglehet írni. Viszont az lenne a kérésem ha valami címet kiírnak írják meg a rendes címét idejét min fut és hogyan és valami tartalmat is az elkülönítések véget kérem.

#rendszer #pc játék fps
2016. nov. 4. 00:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Hexen jut eszembe erről.
2016. nov. 4. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez is valami, de az témába mik vannak mások és melyek néznek ki a legjobban ki. Az amire én emlékszek és az kategóriában de lehet az eredeti kérdés szerint akármilyet olyanok kellenének amelyek a legjobban néznek ki. A színezést értették akkor régen ami jobban megvan csinálva az jobban néz ki. Amit leírtam tartalomba ahhoz hasonló de meik az? Viszont a színezési látványa jobb mint a kiírté.
2016. nov. 4. 20:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Viszont ha válaszol valaki a teljes címet és min fut írja ki és valami tartalmat végül is bármelyet ki lehet írni csak a későbbiek során azért kell a cím év tartalom hogy jobban eltudjam különíteni.
2016. nov. 4. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Bármilyet ki lehet írni viszont a jobb színezésre valami ezt sem tudom melyik valami ninja kéz ilyen ninjákat meg ellenfeleket kell kicsinálni. Amikor sebződig csak a kéz sebződig. Végül elborul a látvány vérvörös sötét lesz és szét van szakadva a kéz látszik. Viszont még úgy is lehet támadni. Viszont melyik a címe? Min hogy fut kicsi részletezés tartalommal elkülönítés véget.
2016. nov. 4. 20:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Ide viszont válaszolhattak volna többet is csak azt betartva amiket írtam.
2016. nov. 10. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!