Amnesia: Memories játék indítás után leáll. Hogy tudom orvosolni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az Amnesia: Memories PC (Visual Novel) játékot. De a játék maga Windows Vistával kompatibilis, nekem viszont Windows 7-es rendszerem van. Próbáltam a Tulajdonságok - Kompatibilitás beállításaival, valamint a "kompatibilitási problémák megoldásával" is, de ugyancsak azt írja, hogy az "amnesia.exe működése leállt". Van erre valami megoldás vagy tényleg csak és kizárólag Vistán tudnám használni? Előre is köszi a válaszokat ☺2016. júl. 4. 21:26
1/1 anonim válasza:
Nem tudok anyira jol magyarul, de megprobalok segiteni :D. Vagy adminisztratornak alitsad, vagy kapcsold ki az antivirusodat, vagy ha a Steam be van neked kapcsolva azt kapcsold ki, vagy jappanra alicsad a gepedet. Ha ez nem mukodik, probald ujra lehuzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!