Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek nagy hátrány...

Szerintetek nagy hátrány 40-70 fps-el játszani CS:GO-val?

Figyelt kérdés
Mármint azokhoz képest, akik több fps-el játszanak. Csak hobbi szinten könnyedezek néha, semmi extra. Viszont élvezem a játékot.

2016. okt. 31. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Nem. Így voltaképp megvan az átlag 50 fps, ami bőven elég.

2016. okt. 31. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Mivel a túlnyomó többség 60Hz-es monitort használ, teljesen értelmetlen 100+ fps, csak e-pénisz növelés.

Ha lenne 144Hz-es monitorod, akkor igen, csak egy normális 144-es monitor 200e, szóval több mint amennyit az egész géped ér jelenleg kb (az fps-ből ítélve) :D.

2016. okt. 31. 14:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Laposon játszok, igen anno volt 150k.:D Köszi a válaszokat.:) Csak azért kérdeztem mert hallottam egy magyar profi játkostól, hogy szerinte a 60 fps kevés, minimum 200 meg kell legyen. Nyilván a pro meccsekkre értette, vagy a rankedre.
2016. okt. 31. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy profi volt, de a gépekhez, a tlejesítményhez... nem értett, az tuti :D
2016. okt. 31. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, lehet neki olyan monitora van, ami érzékeli a 200 frame-t is.
2016. okt. 31. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!