Elkezdek World of Tank-el játszani . Melyik harckocsival kezdjem, mire gyüjtsek, van-e benne m42 duster?
Azzal kezded ami neked szimpatikus.
A Wot-ban nincs legvedelmi jarmu, ha az M42-esre faj a fogad akkor War Thunder a te jatekod.
Köszönöm !
Hát ha nincs ,akkor nincs találok mást a Panzer Kampf Wagen VI A (Tiger 1) az jó ?
A nagyobb Renaul-val jól teljesítek ezt megtartom lassú léptekben a Tiger fele fogok haladni, a német járművekre koncentrálok .
A Tiger-ől az hallom mindig ,hogy "műszakilag megbízhatatlan" a játékban ugye nem fog leállni meg ilyenek ?
Nekem van egy kis sorom: VK3600H, Tigris, TigrisII, E75. Ezekető sohasem fogok megválni. :)
Amúgy kezdőként szerintem is az orosz is ág a legjobb.
A német ágat választottam.
Kaptam egy szovjet tankok a neve "tetrarch" nagyon jó azt írja a bérleti idő lejárt ,ezt hogyan fogom meghosszabbítani két festést is vettem reá 's egy emblémát a magyar zászló színeivel ,jelenleg nem férek hozzá hogyan oldom meg ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!