Mieiket vegyem meg PS3 vagy gyűjtsek még Xbox 360-ra?
Heló!
Ezt neked kell eldönteni.
Nézd meg, melyik felhozatal szimpatikusabb az exclusive címekkel. Így a legjobb talán választani.
Utolsó válaszolónak köszönöm de xbox-ra és ps 3-ra is azok a játékok jöttek ki amiket én nagyon szeretek pl: grant theft auto 5. de azér köszönöm.
.
Ezek alapján dobj fel egy érmét, és dönt ha fej ps3, ha írás, xbox360.
Ha nem száímtanak az exclusive címek, akkor tökmindegy.
Gondold át, mit vársz el, és mit akarsz a konzoltólTényleg azért veszel konzolt ,hogy az összes platformra megjeletn játékokkal játsz csak? Így nem sok értelme van...
Nekem speciel a ps3 kínálata jobbna beöj,n míg haveromnak a 360-é. Másiknak a Wii tetszik. Egyikünk se mondta azt - sőt, egyik ismerőöm se -, hogy azért vesz konzolt, hogy a "közös játékokkal" játszon, és nem érdeklik az exclusive címek. Hiszne a cska az adott platformra kijött játéko ka léynegek az mellett, hogy melyiekt vedd, ez a legfontosabb szempont.
Szóval nézd mge a játékokat, és válassz az alapján szeirntem, nehogy megbánd a döntésed.
Bár biztos ,hogy konzolra van szükséged ,ha ne mérdekelnek az exclusive címek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!