Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ban melyik árkategóriábol...

Lol-ban melyik árkategóriábol vegyek hőst most 1680hp-m van gyüjtsek még vagy vegyek? (a mágust szeretnék venni)

Figyelt kérdés

#hős #lauge of legents
2014. aug. 31. 18:10
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem, ha van valaki akit NAGYON meg szeretnél venni, vagy nagyon jól játszol vele, akkor gyűjts rá, de vannak akciók is minden héten, nézd meg, hogy most kik, jövő héten kik lesznek, de mielőtt karaktert veszel, mindig próbáld ki a vele való játszást (nekem már többször volt ilyen problémám), de ha nincs senki különleges, akkor szerintem várj még gyűjts, és azután, hogy a drágább hősökre is megvan a pénzed, vehetsz olcsóbbat, még eldöntheted...szerintem
2014. aug. 31. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:

azért a leárazás csak RP-re vonatkozik, IPre nem, szóval ez annyira nem helyt álló.

A hős megvásárlása meg tőled függ. Nézd meg neked milyen pozíció és azon belül milyen fajta képességek jönnek be (pl tank, squishy, burst, adc, ap, stb).

A hős használhatóságát nem az ára fogja meghatározni. 450es Kayle-vel ugyan úgy le lehet hozni 1 meccset, mint egy 6300as Fizz-zel. Ez a 'melyik árkategória' hatalmas baromság.

AP-st szeretnél, de melyik 'ösvényre' (ha már magyarral tolod)? Lehet vinni tankos ap Sejuani-t junglebe, meg morgana-t midre, ahogy morgana supportot is. Teemo top, vagy teemo mid (kisebb szinten), de teemo ap botra is elég ütős.

Azért sok itt még a kiforratlan dolog, amin el kell gondolkoznod.

2014. szept. 1. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!