Megvegyem Nidalee-t, vagy inkább gyűjtsek 6400-as championre? League of Legends
Nida igazán midre jó csak (esetleg egy offtankként topra). Fizz kb. mindenhova jó, midre főleg, se castersupportnak is jó. Láttam már jó toppos fizzt és jó jungleles fizzt.
Nida support használhatatlan, bronze-ba használják maximum mert a Q-val tud harassolni egy mozgásképtelen adc-t.
Kedves előttem lévő. A Nidalee support nem használhatatlan. Nekem a main karakterem Nidalee. :)
Fizz meg egy szar karakter, unalmas vele játszani. De közeleg a fizz nerf. :)
- Egy Platinumos játékos. :)
Fizz az egy rakat trágya. Behoznak egy countert, és bye-bye. Nidalee midre nagyon op a Q miatt, ultija is nagyon szuper, mivel manát sem használ és a W egy escape képesség. Sőt Nidából a support sem elhanyagolható. Nekem is egyik fav champem Nida, topra is simán beviszem, Dyrus pedig még a jungler Nidát is kipróbálta, az is működik.
Fizzt mellesleg nemsokára nerfelik (állítólag lenerfelik a feledésbe), sőt sokat bannolják. Könnyű kicounterelni, csak a bronze-osok hozzák be. De nem is tudnak vele játszani.
Gold II-ben vagyok jelenleg és Platinum felé haladok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!