Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megvegyem Nidalee-t, vagy...

Megvegyem Nidalee-t, vagy inkább gyűjtsek 6400-as championre? League of Legends

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy megvenném Nidalee-t, aztán láttam, hogy Fizz is milyen jó champion, de az meg 6400-as. Mit gondoltok? Mit tegyek? Fizz is, Nidalee is, meg Kha'zix is tetszik, bár Fizz azért kétes, mert ő inkább csak midre jó, ezért gondolkodom Nidalee-n, mert ő supportnak is jó, meg top-ra is. Szerintetek?

2013. okt. 13. 09:31
 1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, elírtam. Nem 6400, hanem 6300.
2013. okt. 13. 10:05
 2/7 anonim válasza:
Fizz jungle-be is jó. Most nem hiszed el, de van hozzá NAGYON jól működő jungler build.
2013. okt. 14. 15:33
 3/7 anonim válasza:
Te inkább ne lol-oz mert nem neked való
2013. okt. 14. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Nida igazán midre jó csak (esetleg egy offtankként topra). Fizz kb. mindenhova jó, midre főleg, se castersupportnak is jó. Láttam már jó toppos fizzt és jó jungleles fizzt.

Nida support használhatatlan, bronze-ba használják maximum mert a Q-val tud harassolni egy mozgásképtelen adc-t.

2013. okt. 14. 20:30
 5/7 anonim válasza:
Nida support hasznalhatatlan, ha egy ertelmesebb adc van ellened. Topra se jo, az regen volt, amikor vettel neki hp-t meg lifesteal-t es ne lehett megolni. Fizz pedig kisebb szinteken mehet topra vagy jung-be is nyugodtan, de nagyon nagy a ban raze-je. Kha jo midre topra jung-be, es eros, ha tudod hasznalni, ez azt ajanlom.
2013. okt. 16. 07:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves előttem lévő. A Nidalee support nem használhatatlan. Nekem a main karakterem Nidalee. :)

Fizz meg egy szar karakter, unalmas vele játszani. De közeleg a fizz nerf. :)

- Egy Platinumos játékos. :)

2013. okt. 18. 02:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Fizz az egy rakat trágya. Behoznak egy countert, és bye-bye. Nidalee midre nagyon op a Q miatt, ultija is nagyon szuper, mivel manát sem használ és a W egy escape képesség. Sőt Nidából a support sem elhanyagolható. Nekem is egyik fav champem Nida, topra is simán beviszem, Dyrus pedig még a jungler Nidát is kipróbálta, az is működik.

Fizzt mellesleg nemsokára nerfelik (állítólag lenerfelik a feledésbe), sőt sokat bannolják. Könnyű kicounterelni, csak a bronze-osok hozzák be. De nem is tudnak vele játszani.

Gold II-ben vagyok jelenleg és Platinum felé haladok.

2013. nov. 3. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!