Én Nidaleet javaslom mert én már sokat játszottam, és igen jó a kezelése,a képeségei is!
2013. aug. 22. 22:12
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Megkérdeztem pár ismerősömet, ők is azt ajánlották, mert hamar hozzá fogok szokni Lux után.
2013. aug. 22. 22:14
3/11 anonim válasza:
le blanc nem is support, na m1 szal jo lesz az a nidalee
2013. aug. 23. 00:44
4/11 anonim válasza:
leblanc nem support de midre se vinném nincs jó ccje. Nidale inkáb + ő supportot is tud játszani bár én leonát,tresht,sonát,blitzet ajánlom ha suppotolni akarsz
2013. aug. 23. 04:48
5/11 anonim válasza:
Kedves előttem szóló ha le blancot nem midre vinnéd akkor hova?
Amúgy Nidaleeval tudsz supportolni bár nem a legjobb mivel nincsen egyetlen cc-je sem. De midre vagy topra anszolút jó.
Supportnak a legjobbak: Tresh, Sona, Lulu, Nami és Liona.
2013. aug. 23. 12:20
6/11 anonim válasza:
Leblancnak ott a silence, rout, slow..nem elég cc? (bár a silence nem 100%-osan az..)
Supportnak nidalee, bár ha supportolni akarnék talán ő jutna utolsónak eszembe.
Ha jó supportot akarsz, nami, thresh, janna, sona.
2013. aug. 24. 22:51
7/11 anonim válasza:
Én imádom a Lux supportot :D Ha nem unod, akkor tartsd meg őt :) Nidalee supportkodhat a gyógyítással és a csapdákkal wardolhat, a lándzsák meg feed nélkül is szépen sebeznek boton. Nem olyan rossz az. Ritkán supportkodok (nincs is igazi support karim) de azt Nidával teszem akkor. LeBlanc nem való erre a posztra, ahogy a többiek is írták.
2013. aug. 25. 14:04
8/11 anonim válasza:
nem úgy értem leblanc akkor mid de midre se venném meg sokkal jobb midesek vannak...
nidalee: a q-ja erős, ahhoz hogy nidalee-t használni tudd, jól kell tudnod használni a skillshotokat, nidalee-nál föleg figyelni kell a q-nál mert lassú viszont nagyon erős és késöbb akár fél/háromnegyed hp-zhatsz :)
2013. aug. 26. 20:53
10/11 Aryl válasza:
Én nidát választanám kettőjük közül. De lb mondjuk cseppet sem healer. Nida tud az ,,e" spellel és csapdája is van. Nem mellékesen ap-nak is jó nem csak supp nak. Én a voksomat nidalee mellett tenném, leblance-nak csak egy silence spellje van, egyedül azzal segíthet másokon. 14/L Lvl 30
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!