Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek ki a jobb katarina...

Horde1999 kérdése:

Szerintetek ki a jobb katarina vagy nidalee?

Figyelt kérdés

2013. jún. 28. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha összehasonlítod Kata előnye, hogy van egy plusz ultija, a Death Lotus, ami jó helyzetben használva brutális kivégzésekhez vezet.

Nida-nak ellenben a puma formával együtt 6 képessége van, és szerintem élvezetesebb vele játszani, még ha az AP Build Dárda lesz a legveszélyesebb fegyvered. Én rá voksolok

2013. jún. 29. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Miden szerintem Nidalee nem valami erős, ha oda keresel championt akkor inkább Kata. De nida az használható még supportnak is.
2013. jún. 30. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Nida TOP karakternek se akármi. :D Igazából csak jung meg ADC nem lehet.
2013. jún. 30. 10:19
 4/7 Imperator2001 ***** válasza:

1. Utolsó válaszoló: lehet adc és jungle is -_-

Itt egy videó az adc nidaleeról: http://www.youtube.com/watch?v=9Zz6XMGF7RA

Jungle nidalee (van több ezzekből a videókból..): http://www.youtube.com/watch?v=7xWyDMGPhfM

Hát.. én ma Nidaleeval eléggé szívattam egy Katarinát miden (középen) de..mind a 2 hős erős.

De nem mind1 távól harci vagy közel harci akarsz lenni? :D

Nidalee távol harci, de van manája, Katarinának meg nincsen manája (semmilyen cucca nincs..) Így végülis mind2 jó hős :D

2013. júl. 4. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Igazából ha azt nézzük minden karakterből lehet mindenfélét csinálni, de a kérdés, hogy megéri-e? Én is csináltam már olyat, hogy Lulut adc-re építettem, bár az be is jött mivel a pillangója is lő, szóval a végén már olyan volt mint egy gépfegyver :D

Na de a lényegre térve lehet bármelyik karaktert bárhova vinni, de pl miért építenél tankot Syndrából, ha kb 20x több sebzést tud ap-sen kiosztani mint amit tankként elnyelne.

2013. júl. 5. 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Épp ez az. Ezért nem értem ezt a "-_-" jelű arcot mit kell így beugatni. :D Rendesen közöld ha mondanivalód van.

Jungle Nidalee hol tud úgy gankelni, mint egy J4, Maokai, vagy Amumu teszem azt. És mikor fog annyi sebzést leosztani mint egy szépen felhúzott ADC? Röhejes.

2013. júl. 5. 14:05
 7/7 Imperator2001 ***** válasza:

Nem azt írtam hogy jó is! Én csak leírtam hogy: lehet arra is (azt tök mást jelent, de mindegy :D)

Ha meg jó vagy nidaleeval, akkor jó leszel jungle-be is vele, ( elvileg úgy kénne lenni :D) Adc nidalee.. meg max macska formába jó, de úgyszintén, ha jó vagy nidaleeval akkor adc-nek is jó vagy :D De mindegy, :D

2013. júl. 17. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!