Sister Locatin-ban az őr neve?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a játékból nem derül ki, de a rajongók mindig kitalálnak az ilyen szereplőknek valami nevet, mint ahogy Purple Guy-nál is megtörtént ez. Nem vagyok jó angolos, így nem is néztem utána tüzetesebben a dolognak.2016. okt. 30. 19:24
11/15 maxialma válasza:
Az őr neve mike mert az elején handunit mondja hogy írjuk be a nevünket ahogy az a Tableten is átható William Afton mike apja ő készítette a robotokat a és az a létesítmény ahova lifttel lemegyünk az fnaf 4-es ház alatt van
12/15 anonim válasza:
Mike azért mert william afton csinálta robotokat hogy a gyerekelet elraboja és férfi a kivel vagyunk és karbantartó.williamt már rég felismerné pl:baby) baby nem ismer fel minket(mármint renszere).
13/15 Springtrap-girl válasza:
William Afton. Aki Purple Guy lesz mert ilyenkor mèg nem az. Mivel a játékok sortendje : 5,4,1,2,3.
14/15 anonim válasza:
Miachel Schmidt az őr. Ő William Afton fogadott fia
15/15 anonim válasza:
Michael Schmidt/Afton az éjjeliőr, William Afton fia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!