Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Már ti is várjátok a FNaF...

Már ti is várjátok a FNaF Sister Location-t? ÉN NAGYON!

Figyelt kérdés

VAN KIADÁSI DÁTUM!

[link]

[link]

#játék #macska #várakozás #új #kecske #fnaf sl #húdenagyon
2016. szept. 4. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem, már felnőttem.
2016. szept. 4. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem ez a five nights at freddies nem igazán tud lekötni ha már 12-14 elmúltál. Inkább a BF1-et várom.
2016. szept. 4. 20:16
 3/12 Amarok Tonrar ***** válasza:
49%

"Szerintem ez a five nights at freddies nem igazán tud lekötni ha már 12-14 elmúltál."

Tökéletesen igaz.

"Inkább a BF1-et várom."

Ha betöltöd a 18-at, majd elmúlik.

(lehet dobálni a köveket a monitorra)

2016. szept. 4. 20:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezt nem igazán értem, a Battlefield 3 és 4 jelenleg a legpopulárisabb FPS a piacon, nem is igazán van rajta kívül más igényes multiplayer shooter az Overwatchon meg a CoD-on kívül. Ráadásul 18-as karikás játék. Semmi értelme sincs a kommentednek így.
2016. szept. 4. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:

,,a Battlefield 3 és 4 jelenleg a legpopulárisabb FPS a piacon"

LoL! Ne zavarjon, hogy a CS:GO a legpopulárisabb FPS a piacon.

2016. szept. 5. 08:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon hogy a Cs:Go-t birtokló felhasználók jelentős része csak a ládanyitogatás/market profit miatt vette meg, a másik fele pedig azért mert hozzácseszték valami bundleben vagy salen, ünnepekkor pár száz forintba kerül, míg a Battlefield Premium Editionok a mai napig tartják az áruk... In-game játékosokat nézve a BF-ek a populárisabbak, ami elég siralmas a Cs:Go-ra nézve, lévén hogy egy aprópénzért megvehető játékról beszélünk.
2016. szept. 5. 15:39
 7/12 A kérdező kommentje:
....
2016. szept. 11. 14:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat itt már nem találni....
2016. szept. 11. 19:30
 9/12 anonim ***** válasza:
#8: Az "értelmes" nem feltétlenül egyenlő azzal, ami neked tetszik. Attól még lehet értelmes, hogy te nem értesz vele egyet. Az más kérdés, hogy a válaszok többségének semmi köze a kérdéshez...
2016. szept. 11. 23:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos semmi közük!:D
2016. szept. 12. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!