Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A bioshock 2-ben a big sistere...

A bioshock 2-ben a big sisterek miért rabolják el a little sistereket (kislányokat)?

Figyelt kérdés
Spoiler mentesen ha lehet mert még csak a közepénél tartok. Ha van spoiler akkor írjátok elé.

#BioShock #big sister
2013. okt. 14. 21:00
 1/4 anonim válasza:
Igazából úgy tudom az első részben is említik miért. A Big Sisterek őrzik/védik a kislányokat a bennük lévő anyag miatt (nem emlékszem már mi annak a neve). A Bioshock 2-ben pedig választhatsz bizonyos szakaszoknál hogy megölöd őket és nem szívod ki az anyagot vagy megölöd őket és kiszívod. Hogy mikor arra nem emlékszem nem most játszottam vele. De gondolom te tudod ha már a közepénél tartasz
2013. okt. 14. 21:14
 2/4 Leveli Békaa válasza:
48%
talán mer családtagok és visszaszerzik őket, védik őket? való életben nem így van?
2013. okt. 14. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Így már értem köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 14. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
De a Big Daddy is családtag akkor már, nem?
2013. nov. 3. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!