Szerintetek melyik lane-re menjek?
Figyelt kérdés
Jelenleg Bronz 1-ben vagyok. Support main ,de support-ként mindig rossz adc-t kaptam ,vagy mindig valami miatt vesztettük a bot lanet. (Pl: összetartozó adc ,és support , no ss , stb...) Azután adc-nek kezdtem menni rankedet ,ugyan ez volt... (Supp után adc-t szoktam pick-elni) Majd mikor barátommal rankedeztem ,ő azt mondta ,hogy topra menjek. Yorick-ot vittem topra (mint mindig ,amikor topozok) és azt meg megnyertük. Meg amikor normálban játszok Yorick topot akkor is nagy eséllyel nyerünk ,mert Yorick nagyon jó late game-ben. Maradjak bot-on ,vagy menjek top-ra?2016. okt. 8. 20:57
1/4 anonim válasza:
Lényegtelen hova mész ilyen hozzáállással nem jutsz feljebb. Az enemyben 5 béna/ feeder/afk lehet, nálatok csak 4 ergó semmi sem fogható a csapattársakra,főleg nem hosszútávon.
2/4 anonim válasza:
Miért akarsz oda visszamenni,ahol veszítesz?Szerintem ne rankeden kìsérletezgess,ott próbàlj meg oda bejutni,ahol általàban nyersz...nem?És akkor a csapat is jól jàr.
3/4 anonim válasza:
Először inkább probálj ki minden lanet!
És ha nagyon supportolni akrasz akkor olyan adc-t válassz akivel már játszottál meccseket(min 20),szóval már jól összeszoktatok. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ^^
2016. okt. 15. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!