1/6 anonim válasza:
Hát nem sűrűn találkozni vele, de erős, szerintem. :)
3/6 dominik20923 válasza:
Én rendszeresen játszok vele de inkább supportoluk vele de miden is erős.De ha supportnak viszed akkor veszel neki egy jégkirálynő érintését a többi item meg lehet neki ap.Én supportként pentáztam vele.
4/6 A kérdező kommentje:
értem
csak azért kérdeztem mert hezitáltam, hogy syndrát vagy zyrat vegyem meg, de asszem még érlelem magamba ezt egy kicsit :D
2016. júl. 7. 15:49
5/6 anonim válasza:
Midre szerintem Syndra eléggé egyértelmű választás.
6/6 anonim válasza:
Én nagyon bírom Syndrát, de sajnos elég nehéz vele jónak lenni, nem igazán láttam az én meccseimben jó Syndrát. Talán LB ellen szoktam vinni Q+E miatt. Én szeretek vele játszani, de lehet, hogy Zyra erősebb. Bár az is igaz, hogy suppnak többet ér.
Gondold át, nem olyan rossz egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!