League of Legends: ki a kedvenc hősötök és miért?
Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 19:18
1/8 anonim válasza:
Reaksai, erős jungler.
Jó mapp control, kevesett tölt basen. Kommunikatív csappattal nagyon erős a szonárja is.
2/8 anonim válasza:
Thresh, eros support, jol lehet vele carryzni az adcket meg teamfightban is eros :)
3/8 anonim válasza:
Nekem ez változó, most épp az új Yorick nagyon tetszik :)
4/8 anonim válasza:
Nekem Janna :) Support main vok,sokaig kerestem a hozzam illot,de Janna mindenben hasonlit ram es szerintem eros is. Van pajzsa ami sztem nagyon fontos,fellokes amivel ugye kapunk egy kis stawnot,mert hogy addig se megy az enemy,ott a kis madarka ami lassitja az llenfelet es egy joo eros ulti,amivel az egsz teamet meggyogyithatod ^^
12/l
6/8 anonim válasza:
Nekem Ziggs mid és Lux bot.Mert velük volt a legtöbb pentàm :)
8/8 anonim válasza:
Nautilus :D Ő volt az 1. 1350-nél drágább hős akit vettem :D Supportnak használom ,és nagyon durva :D Főleg ,ha attack speed és life steal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!