League of legends ben ki a kedvenc hősötök, és miért?
Egyrészt nekem shaco az egyik legnehezebb karakter lolban.
2 minden hőssel lehet olyan trükköket csinálni amit egy normál játékos nem tud értem én hogy okoskodni akarsz de ne légy ennyire retardált van egy challenger játékos master yivel.én nem a yis kommentelő vagyok előre is tisztázzuk
Vayne
Nagyon erős late gammel rendelkezik, pár kill elég neki az earlyben ahhoz hogy lehozzon egy gamet. (Lvl 7 vayne, 200k pont) :D
Kindred. Főleg azért mert, egyszerű a kitjük, mégis kell hozzájuk egy kis logika, és gondolkodás. A vadászós rendszer érdekes, lategame dara, a nerfek után meg az early is érdekes a mérsékelt gyengeség miatt.
(csak megjegyzésnek az előző vitához: Szerintem pont a master yi féle karakterek a nehezek nagyobb rangokon mert könnyen le lehet állítani erős cc-vel ezért viszonylag(!) gyenge. Ilyen még katarina is és a hasonló squishy frontline zongora papírhősök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!