League of legends ben ki a kedvenc hősötök, és miért?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 17:58
11/19 anonim válasza:
Nekem az assasinok a kedvenceim, bár ritkán pickelem őket, mert szeretek változatosan játszani. Főleg lb aki a best. Lvl6-után szinte one shot mindenki és még mobilis is.
12/19 anonim válasza:
Annie, Azir. Emellett nagyon troll természetem van, szóval Teemo és Shaco, velük nagyon jó vagyok, főleg a jukeok.
G3
13/19 A kérdező kommentje:
teemo val hogy lehet jukeolni?
2016. aug. 16. 23:08
14/19 anonim válasza:
Bokrok, gombák. Kedvencem, mikor bemegyek a bokorba láthatatlanná válok, és recallolok, ha az enemy elment, megvárom, míg az esetleg köré rakott gombák eléggé lesebezik l. Múltkor Teemo mideztem egy Talon ellen, jött a Shaco gank, Talon rámugrott, szerencsére volt egy vision wardos a lane közepén, így tudatam hárítani a ganket. Low hpn elmenekültem gombák segítségével, mert ugye lassít és megvártam, míg a Shaco jön utánam, mert tudtam, hogy jönni fog és már ő is lowos volt a gombák miatt, így azzal megöltem, amit abba a bokorba rajtam, amiben vártam rá és belejött abba a bokorba, Redje élt, wardoltam a közvetlen mellette lévő bokrot, mivel már megvolt a Ravenous Hidrája, biztosra vettem, hogy jön, ha nem, akkor egy -Red, nekem az is megéri, meró lassít :3 nem nagy jukeok, de viccesek adott szituációban, főleg, ha egy flashet és akár killt is mellé behúzol. Lehet, hogy nem hangzik viccesnek, de ha átéled, akkor az lesz
15/19 anonim válasza:
Gnar még, hogy hagytam ki mikor 1 éve mainelem?
16/19 A kérdező kommentje:
Őt miért szereted?
2016. aug. 24. 18:58
17/19 anonim válasza:
Jelenleg Lucian a kedvenc hősöm mivel könnyű vele farmolni outplayelni és carryzni ha maineled. Topra viszem ,bruiser buildet hasznalok .
18/19 szilvia505 válasza:
Kindred, szó szerint "szerelem volt első látásra" Az ultia op, nagyon brutálbenne a farkas (w e) és én Adc és jh main vagyok és Kindred 2 az egyben xD
19/19 A kérdező kommentje:
Kindredet manapság ritkát látok (a nerfek miatt) de én is nagyon szeretem!
2016. nov. 3. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!