Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends ben ki a...

League of legends ben ki a kedvenc hősötök, és miért?

Figyelt kérdés

2016. jún. 29. 17:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem az assasinok a kedvenceim, bár ritkán pickelem őket, mert szeretek változatosan játszani. Főleg lb aki a best. Lvl6-után szinte one shot mindenki és még mobilis is.
2016. júl. 5. 01:59
 12/19 anonim válasza:

Annie, Azir. Emellett nagyon troll természetem van, szóval Teemo és Shaco, velük nagyon jó vagyok, főleg a jukeok.

G3

2016. aug. 16. 21:09
 13/19 A kérdező kommentje:
teemo val hogy lehet jukeolni?
2016. aug. 16. 23:08
 14/19 anonim válasza:
Bokrok, gombák. Kedvencem, mikor bemegyek a bokorba láthatatlanná válok, és recallolok, ha az enemy elment, megvárom, míg az esetleg köré rakott gombák eléggé lesebezik l. Múltkor Teemo mideztem egy Talon ellen, jött a Shaco gank, Talon rámugrott, szerencsére volt egy vision wardos a lane közepén, így tudatam hárítani a ganket. Low hpn elmenekültem gombák segítségével, mert ugye lassít és megvártam, míg a Shaco jön utánam, mert tudtam, hogy jönni fog és már ő is lowos volt a gombák miatt, így azzal megöltem, amit abba a bokorba rajtam, amiben vártam rá és belejött abba a bokorba, Redje élt, wardoltam a közvetlen mellette lévő bokrot, mivel már megvolt a Ravenous Hidrája, biztosra vettem, hogy jön, ha nem, akkor egy -Red, nekem az is megéri, meró lassít :3 nem nagy jukeok, de viccesek adott szituációban, főleg, ha egy flashet és akár killt is mellé behúzol. Lehet, hogy nem hangzik viccesnek, de ha átéled, akkor az lesz
2016. aug. 18. 13:36
 15/19 anonim válasza:
Gnar még, hogy hagytam ki mikor 1 éve mainelem?
2016. aug. 24. 18:55
 16/19 A kérdező kommentje:
Őt miért szereted?
2016. aug. 24. 18:58
 17/19 anonim válasza:
Jelenleg Lucian a kedvenc hősöm mivel könnyű vele farmolni outplayelni és carryzni ha maineled. Topra viszem ,bruiser buildet hasznalok .
2016. aug. 25. 15:22
 18/19 szilvia505 válasza:
Kindred, szó szerint "szerelem volt első látásra" Az ultia op, nagyon brutálbenne a farkas (w e) és én Adc és jh main vagyok és Kindred 2 az egyben xD
2016. nov. 3. 20:04
 19/19 A kérdező kommentje:
Kindredet manapság ritkát látok (a nerfek miatt) de én is nagyon szeretem!
2016. nov. 3. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!