Mi a kedvenc játékod (pc, konzol)? És mi az ami a legdrágább volt?
30 éve játszom, mindig más a kedvenc, de talán a PS1-es Vagrant Story a mindenkori favorit.
A legdrágább a Donkey Kong64 volt, 28 ezer Ft-ért- hozzá kell tennem, hogy akkoriban (1999) nettó 45 ezer Ft volt az átlagkereset. Kb. mintha most 90 ezer forintot kiadnék egy játékért.
PC:
Cod MW4 , BO sorozat
Maffia II
Melyik volt a legdrágább?? Doom!
(Az Ncore acc.-ért egy táblacsokit kellett fizetnem)! :)
A legtöbb időt a RollerCoaster Tycoon-al töltöttem.
A legdrágább a Spore volt, előtte soha nem vettem teljes áron játékot és azóta meg semmit nem vettem, mert akkora csalódás volt.
Legtöbbet Medal of Honor Allied Assaulttal játszottam multiban,még most is játszanám ha nem szűnt meg volna a GameSpy.
Legdrágább: Általában nem költök sokat játékra,nem veszem meg akkor amikor kijött,akcióra várok,így a legdrágább a BF4 volt,7.000-ért.
Gta sorozat.
Pc re majdnem mind megvan eredetibe be. A gta 4 és az eflc 40k(38900 amúgy kb) volt :D
Ps4 re a gta5 16k volt.
WoW kb 5 évig toltam...az is nagyon sok pénz volt.
Just Cause 2 szintén nagyon nagy kedvenc. (420 órám van a singlejébe xd)
Maffia 2 is nekem meghatározó volt. (Minden dlc vel)
COD4, COD2...ehez nincs mit hozzáfűzni :D jo és kész
Saintrow sorozat :D nagyon vicces volt
Witcher 3...az is valami elképesztő
Ha konkrétan 1 db játék ami a legdrágább az a gta4 eflc 19900ft (pc)
Ja meg nba2k16 az 22 ezer de psplusba volt szóval nem fizettem érte :D
De szerintem ebben az évben jó pár olyan game lesz ps4 re amit ahogy kijön megveszek és az nem lesz olcsó :D
Mindenkori nagy kedvenc így nincs...hogy csak 1 darab..max annyira tudom behatárolni hogy GTA.
Saints Row, imádom minden részét, pedig már vagy 5x kivittem őket.
@6 jövőre jön az "új rész"(Agents of Mayhem) Nem az eddigi sztori fojtatása, de ugyanabban az univerzumban játszódik, ugyanúgy openworld, és ugyanúgy viccesek a karakterek
Az abszolút kedvencem a Paper Mario N64-re, de nagyon a toppon vannak a Kirby Super Star Ultra és a Pokémon Black/White is NDS-re.
A legdrágább talán az egyik legfrissebb vételem volt, a Fire Emblem Fates: Limited Edition, 21.500 forintért. Van mondjuk olyan játékom, ami ennél sokkal többet ér (pl. a Starwing Competition SNES-re), de azt csak valami 2300 forintért vettem anno.
Kedvenc:
1, Witcher 1,2,3
2, WoW
3, Skyrim
Legdrágább:
Részletekben: WoW 7 év eredeti fizetése (18e Ft * 14)(~18e / 6 hónap)
Egyösszegben: Witcher 3 Collector's edition (40e Ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!