Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki a kedvenc adc-tek?

Ki a kedvenc adc-tek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!..az lenne a kérdésem,hogy melyik adc a kedvencetek? egy pár mondtatos kis indokot is mellékeljetek hozzá,hogy miért az,miket veszel neki,kivel kell rá vigyázni(ki countereli)gondolok én supportra,adc-re,milyen support kell hozzá etc etc :).

2016. jan. 24. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Bár ritkán szoktam adc-zni, de kedvencem Jinx. Elég jó standard adc, erős late game-el. Szokásos crit buildet építek neki, essence riever, Static shiv, Infinity ege, ilyesmik. Mivel mobility spellje nincs, ezért kiemelkedően fontos, hogy ne overextendelj, jól pozicionálj, de lanen is elégjól elvan, ha adc-zek, igazából mindig őt hozom az utóbbi időben.
2016. jan. 25. 15:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát, én se szoktam adc-zni, de ha mondanom kell valakit, Jinx. Pont heti ingyenes volt, amikor kezdtem a játékot, meg is vettem :D Inkább late game-re jó szerintem, és elején nagyon fontos a jó supp is, esetleg gank junglertől. Suppnak valami tankosabbat mondanék.

Ezen kívül jó MF, Ezreal, Vayne, Ashe, Lucian. Sok jó adc van :D

2016. jan. 25. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Draven. Amikor elkezdtem játszani pont akkor volt ingyenes. Megtetszett,pedig nem is rendeltetésszerűen használtam a skilljeit. Azóta is mainem, nem nagyon érdekel ki jön ellenem, úgy érzem vele akárkit elverek. Néha Caitlyn ellen kapok ki, meg Vayne, de az amúgy is gusztustalan. Infi, statik, bt, mercurial alap, meccstől függően ldr,rfc vagy ga. Sokan bt-t vesznek neki elsőnek, de nekem jobban bejön a hagyományos infis kezdés, nem éreztem hogy btvel lett volna dmgem.
2016. jan. 25. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:

- Draven

Tetszik a stílusa, szövege. Jó játszani.

Support: Karma, Leona, Sona

- Teemo

Bárki ellen jó, szeretem az ultját. Könnyű vele nyerni.

Support: Blitz, Taric

- Varus

Support: Soraka, Sona

2016. jan. 26. 08:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Kalista:

a legmobilisabb adc,bár sokaknak nem esik kézre az ugrálása, csak akkor viszem mikor premade van, bármilyen tankos supportal.(leona,thresh,blitz,nau)

Draven:

kiaszott erős alap sebzés qból,early gamet erőltettni kell vele. Ha elméletben egy szinten vagytok akkor csak varus counterel.

Sup: Alistar,Sona,Janna, akikkel igazán jó.

Vayne:

Nagy carry, bár sokat kellet vele gyakorolnom, az első adc volt akit megvettem,az egyik legjobb adc,Kalista mellet, legalábbis szerintem.

Blitzel alkot, vagy egy thressel.

2016. jan. 31. 11:19
 6/8 anonim válasza:
Èn alig szoltam adczni, szinte nem is,de próbáld ki jhint! Kedvencem lett! Nagyon erős! Nagyon durva dmge van a játèk elejèn is
2016. febr. 5. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Ashe! *-* Jó lehet vele darálni, az ultijával meg remekül lehet alázni, és persze tőrbe csalni az ellent.
2016. febr. 18. 16:42
 8/8 anonim válasza:
En adc main vagyok. Kezdőknek nagyon jó miss fortune, lucian, magasabb szinten ashe, jhin vayne. A legjobb suppprtok: morgana, tahm kench,tresh és braum.
2018. aug. 8. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!