Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends! Nidalee...

League of Legends! Nidalee vihető supportnak?

Figyelt kérdés
:).

2016. szept. 18. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vihető. Az más kérdés, hogy nem túl célszerű döntés...
2016. szept. 18. 15:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Mondták páran,hogy ő inkább JG-ös.

De láttam pár helyen ill. meccsen is,hogy vitték supportnak és mivel új support champet akarnék venni így gondoltam rákérdezek. :).

2016. szept. 18. 15:05
 3/7 anonim válasza:
Sokkal jobbak vannak nála. Próbáld ki namit!
2016. szept. 18. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nidaleet annó tipikusan azok vitték suppnak, akik rákényszerültek a szerepre. Hejj de utáltam. Rá lehet fogni, hogy elmegy, mert ugye van egy heal/attack speed buffja, de ebben ki is merül a dolog. Ellenben van sebzése meg lehet dárdákat dobálni. Nem ajánlom, bár őszintén ha tudsz vele játszani, akkor low elo-ban működhet.
2016. szept. 19. 08:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nidalee jungleres. Pont. Atól, mert van egy buffja még nem lesz support. Ez csak ilyen trollpick szokott lenni mikor supportnak használják. Haveri társasággal elmegy, de randomon felejtsd el. Kb. mikor lockolod valaki vagy inkább kilép, hogy ne jöjjön létre a meccs vagy a meccs után kapod a reportot. Tudod kicsit fárasztó mikor jönnek az új support ötleteikkel az emberek és olyan supportokkal kell mennie az ADC-nek, mint Nidalee, Garen (nem vicc, 3x is kifogtam már supportnak), stb.
2016. szept. 20. 09:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy időben Nida szupport jól működött, de a mostani metában nem igazán állná meg a helyét. Nagyon alacsony szinten ha smurfölsz akkor jó választás lehet, vagy esetleg egy full poke kompozícióban talán megállja a helyét, de ez mind csapat és aktuális helyzet függvénye.
2016. szept. 22. 16:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:D.
2016. szept. 24. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!