League of Legends. Nidalee tényleg minden lanere mehet? Amúgy milyen lanes eredetileg?
Top: én már láttam Nidát, és nem volt rossz. Végül is AP-s is mehet topra (pl: Kennen, Teemo), és Nida csak félig az, mert cica alakban ugye AD.(de javítsatok ki, ha nem így van)
Mid: mivel AD-AP (vagy full AP) assasin, ezért miért ne mehetne midre? (Fizz, LeBlanc is az)
Jungle: Kikis is vitte, és rajta kívül is viszonylag gyakori.
Bot: bár itt csak supportnak lenne jó, mert normál alakban a gyógyítása, plusz a csapda szerű izék amiket rakosgat. A dárda meg jó zaklatásnak, az átalakulást meg nem muszáj használnia, max vészesetben.
Heló!
Jól gondolom, hogy nemrég játszol még, igaz?
Nida azóta olyan, mint a svájci bicska, hogy átalakították.
Eredetileg midre vitték, szinte kizárólag oda.
Supportnak sokkal jobb váalsztáso kvannak boton. Nida a heal-t leszámítva csakis önmagáért dolgozik, mert ölésre lett "teremtve". Nem egy meccset láttam azért bukni, mert hiába volt jó a nida, meg esetleg feedelt, a csapatharcokban elvérzett, mert egy morgana, thresh, sokkal hasznosabb a csapatnak, mint egy 5. sebző.
"mert az nem igaz hogy nem hasznos a team fightokban."
Olvasd el még párszor, mit írtam, mert arra pórbáltál reagálni, csakhogy nem értetted, miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!