Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends. Nidalee...

League of Legends. Nidalee tényleg minden lanere mehet? Amúgy milyen lanes eredetileg?

Figyelt kérdés

Top: én már láttam Nidát, és nem volt rossz. Végül is AP-s is mehet topra (pl: Kennen, Teemo), és Nida csak félig az, mert cica alakban ugye AD.(de javítsatok ki, ha nem így van)

Mid: mivel AD-AP (vagy full AP) assasin, ezért miért ne mehetne midre? (Fizz, LeBlanc is az)

Jungle: Kikis is vitte, és rajta kívül is viszonylag gyakori.

Bot: bár itt csak supportnak lenne jó, mert normál alakban a gyógyítása, plusz a csapda szerű izék amiket rakosgat. A dárda meg jó zaklatásnak, az átalakulást meg nem muszáj használnia, max vészesetben.

2015. ápr. 21. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Jól gondolom, hogy nemrég játszol még, igaz?

Nida azóta olyan, mint a svájci bicska, hogy átalakították.

Eredetileg midre vitték, szinte kizárólag oda.

Supportnak sokkal jobb váalsztáso kvannak boton. Nida a heal-t leszámítva csakis önmagáért dolgozik, mert ölésre lett "teremtve". Nem egy meccset láttam azért bukni, mert hiába volt jó a nida, meg esetleg feedelt, a csapatharcokban elvérzett, mert egy morgana, thresh, sokkal hasznosabb a csapatnak, mint egy 5. sebző.

2015. ápr. 21. 20:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Ha megvenném, akkor midre lenne jó? Csak?
2015. ápr. 22. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Pár patch-csel előbb az egyik legopbb jungler volt, csak most a tankok a menők mindenhova. Jungler -> top -> mid -> support -> adc nálam a sorrend.
2015. ápr. 22. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem nidalee vedd meg mert az nem igaz hogy nem hasznos a team fightokban. A earlyben és late gameben is nagyon erõs. Egyedül a midgame megy neki nehézkesen. Nidalee late gameben nagyon erõs tehát ha van 500 ap-d akkor egy messzirõl eltalált dárda bevihet az enemynek 500 600 damaget. DE ez a nehéz nidaleeban. A dárdáji. nagyon lassan halad és a minyonokra is érvényes. De a eamfightokban 80% hogy el találsz vele valakit.
2015. ápr. 23. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:

"mert az nem igaz hogy nem hasznos a team fightokban."

Olvasd el még párszor, mit írtam, mert arra pórbáltál reagálni, csakhogy nem értetted, miről van szó.

2015. ápr. 23. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!