Le tudnátok nekem írni a Tera online classok funkcióit? (bövebben lent)
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok a játékban és nem tudom, hogy melyik classt válasszam. Le tudnátok írni pár alapvető dolgot róluk, hogy könnyebb legyen a választás ? Esetleg tippeket trükköket is szívesen fogadod egy egy classhoz. Néztem pl. a Ninját nekem nagyon bejönnek a skilljei, de bocsánat, hogy nem zeretném egy kislány seggét bámulni órákon át! (szerintem ezt nagyon el rontották, emberhez is pl simán paszsolnának a ninja skilljei)2016. szept. 15. 14:25
1/1 anonim válasza:
El kell dönteni hogy mit szeretnél Tankolni, Healerkedni vagy csak DPS-elni.
Ha a ninját nézted ki akkor DPS, Jelentős különbségek nincsenek a dps-nél(én a ninja behozatala előtt hagytam abba úgyhogy arról nem tudok mit mondani)Nekem van DPS-ből varázslónőm, reaperem és gunnerem is. Mindegyik jó.
Annyi hogy DPS-el nehezebben találsz partyt.
Az meg hogy Elin-ben van csak, engem nem zavar ha egy vidám kis csaj néz vissza karakterként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!