Miért nem akarnak elindulni a régi total war játékok win10-en?
Figyelt kérdés
total war ears pakkot vettem meg benne van a shogun,rome,mediaval total war részek. fel raktam mindet de egyik sem indul el rákattintok az ikonra és semmi nem történik,próbáltam xp sp3 módba felrakni akkor se lett jó.
valami ötlet erre?
kezd elegem lenne a win 10-ből
2016. szept. 9. 23:59
1/9 A kérdező kommentje:
az első inditásnál mindegyik ezt irja ki
please login with administrator privileges and try again
ha bezárom utána már semmi nem jön ki
2016. szept. 10. 00:03
2/9 anonim válasza:
jobb klikk a parancsikonon és futtatás rendszergazdaként.
3/9 A kérdező kommentje:
úgy sem jó, nem csinál semmit
2016. szept. 10. 00:10
4/9 A kérdező kommentje:
rendszergazdaként is próbáltam telepíteni
2016. szept. 10. 00:11
5/9 A kérdező kommentje:
próbáltam a parancssorba beirni ezt "sc start secdrv" de azt irja hogy ezt az illesztőprogramot nem lehet betölteni, néztem egy csomó videót azoknál mindnél sikerült nálam meg nem
már az eredeti játékok se mennek ezen a csöves windows-on
2016. szept. 10. 10:25
6/9 anonim válasza:
akkor directX kézi letöltése, Microsoft Visual C++ Redistribute 2005, 2008, 2010, 2012, 2013 rakd fel őket.
7/9 A kérdező kommentje:
ami van a lemezen diretx-et próbáltam de azt irja nem támogatott operácios rendszer,de megpróbálom amit mondtál
2016. szept. 10. 15:42
8/9 A kérdező kommentje:
felraktam mindet sorba de semmi változás,ha simán rákattintok kiírja az az amdministrátor szarságot ha rendszergazdaként inditom meg nem csinál semmit
2016. szept. 10. 15:48
9/9 anonim válasza:
Rossz hírem van: ezek a játékok nem fognak win 10-en futni. A Rome 1-hez ha akarod küldök egy letöltési linket, amiről nekem működött. A többivel egy dolgot tehetsz: szerzel egy régi windows-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!