Ki ismeri ezt a játékot Dishonored?
Nem tudom végleges verzió-e, gondolom igen, mivel jön a második rész.
Amúgy jó játék, játszottam vele, viszont eléggé sajátságos világa van, tehát készülni kell rá. Egyszerre nyomasztó, izgalmas, furcsa, agresszív, stb, stb. Steamen 20 euró a Definitive Edition, minden DLC-t tartalmaz.
A PS4-es verzió tartalmilag a PC-s Game of the Year kiadással egyezik meg (összes megjelent letölthető tartalommal együtt). Az egyetlen nagyobb különbség, hogy a PS4-es verzióban már rögtön az elején megkapsz egy csomó képességet és tárgyat, amit amúgy később kellene megszerezni, így egy kicsit Terminátor-stílusban kezd a kalandoknak a főhős.
Nekem az egyik kedvenc játékom a mai napig. A legjobb része, hogy minden küldetést többféleképpen (akár 5-10 féle módon is) meg lehet oldani. A díszletek nem csak díszletek: minden tárgyat használni lehet valamire, ha látsz az utcán egy nyitott ablakot, azon be is lehet mászni, stb.
Nekem anno az év játéka volt, olyannyira beszippantott, hogy 3x játszottam végig
Ez a játék úgy tökéletes ahogy van, hogy a második része milyen lesz, azt nem tudom, de én tartok tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!