Melyik játékot vegyem? Max Payne 3 vagy Dishonored vagy Far Cry 3?
Dishonored a legjobb ezek közül, esetleg a Far Cry 3, de szerintem semmiképen ne a Max Payne 3-mat válaszd!
A Dishonored remek játék minden téren, mostanában vittem ki és, hát.... Én a kritikusokkal ellentétben nem csalódtam a végében sem. Kicsit tényleg sablonos a sztori, de ennek ellenére nagyon megnyerő, és a játék élmény valami fantasztikus! Ez a játék a Theif legértelmesebb újragondolása. Egyébként ennyire lenyűgöző világot nagyon rég láttam, a küldetések jelentős része pedig felejthetetlené vált számomra. A grafika nem a legszebb, de mégis a Bioshock óta még semminek sem sikerült így beszippantania engem mint ennek a gamenek :)
Ja és a patkányok a legjobbak :P
A farcry 3 is nagyon jó, bár nekem azontúl, hogy gyönyörű nem igen tudott mást mutatni! A sztori eleinte nagyon bejött, de a játék végén nem bírtam visszafojtani a röhögést. Nekem amúgy kicsit túl egyszerű volt, de ez szubjektív.... Hmm... Lehet, hogy ez kicsit szigorú vélemény az F3-mal kapcsolatban ? Azért szépítésként leírom, hogy azért tényleg nagyon jó játék a hibáin túl és, bár ezek nem kis hibák én nem tudok rá haragudni.
A Max Payne 3 olyan, hogy ha nem játszottál az előző két résszel akkor az úgy nem az igazi, viszont ha játszottál az 1-2vel akkor igazából már ezzel is játszottál. A grafot felújították, írtak egy középszerű sztorit, és kb. ennyi. Szerintem a másik két játék mellet említeni sem szabad! A Max 3 csak egy rókabőr.... Jó Dishonoredezést, vagy F3-mazást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!