Ps3-hoz milyen játékot ajánlanátok?
Egyik legjobb játék a generációban: The Last of Us.
Nagyon jó még az Uncharted is, Gran Turismo 5-6, vagy ha arcade kell akkor Motorstorm, lövöldözősből még Killzone 2-3, mászkálósból meg Infamous 1-2 ami most hirtelen eszembejut.
God of War, a legjobb játék Ps3-ra. Rengeteg játékot játszottam, de a God of Warhoz semmi sem hasonlítható. Az összes része fantasztikus, a legjobb talán a 3. Ha azt kihagyod, egy rohadt nagy élménytől fosztod meg magadat.
A Sleeping Dogs is nagyon jó, olyan hangulata van, hogy egyszerűen beszippant az egész, komolyan, jobb mint a GTA-k. Uncharted is megér egy próbát, esetleg a Last of Us, bár annak az árából veszel 3 használt játékot.
Akkor én is írok még:
Beyond: Two Souls - ez 1 nagyon jó történet, és szerintem a Last of Us mellett a legjobb játék, amivel idáig játszottam, gamer létemre kijelenthetem ezt szerintem, mert nagyon jó a történetük.
Talán még a Metal Gear Solid-ot is ide tudom sorolni, bár azzal még nem játszottam.. :D
platformernek(mászkálós):Jak and Daxter Trilogy
Ratchet and Clank
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!