Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » COD5 eredeti dvdt nem viszi a...

COD5 eredeti dvdt nem viszi a meghajtóm, minden mást igen. Mi a teendő ilyenkor, hogy ne kelljen újra megvennem? Az eredeti kód megvan.

Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 13:13
 1/7 A kérdező kommentje:
2 éves a dvd...
2016. aug. 29. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Korábban vitte? (Mert például létezik olyan védelem, hogy a lemez csak olvasóban futtatható, íróban nem - személyesen találkoztam ilyennel, bár rá is volt írva a dobozára). Nem kell a játékhoz valamilyen online felület (Uplay vagy akármi), ahol már alapból szerepel a fiókodban és mondjuk letölthetnéd, vagy a sorszámát beaktiválhatnád?
2016. aug. 29. 15:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Hali! Ez a "Games for windows" sorozatból van. csak íróban használtam eddig. telepítem,és egy bizonyos file-nál megakad a telepítés közben. Másolni sem tudja a gépre,szintén ennél a filenál.tehát valószínűleg a dvd a hibás,de semmi durva karc nincs rajta. Online felület nem kell hozzá. Nem steames,vagy hasonló. Bár lehet jobban járok,ha mostantól onnan veszek játékokat. :) 2005ös Source,meg CS Anthology-s DVDim még tökéletesen olvashatók... :)
2016. aug. 29. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor esetleg annak kellene utánanézni, hogy esetleg létezik-e olyan online kliens felület, ahol be lehet aktiválni a sorozatszámmal a játékot? Mert például nekem van olyan játékom, amihez nem kell a Steam, de a sorozatszámával beaktiválhattam a Steam-en, így már Steam-es verzióm is van belőle.

Sőt, a Steamen tényleg fennt van a játék! (Call of duty: Wolrd at War) - most néztem.

Nos, a Steam bal alsó sarkában van egy olyan, hogy "játék hozzáadása". Itt kérni fogja a kódot. Ha szerencséd van elfogadja és Steamen meglesz. Azért írtam, hogy ha szerencséd van, mert nem feltétlen lehet minden dobozos cuccot beaktiválni Steamen, de mint írtam, nekem sikerült már ilyen úgy, hogy a verziómhoz alapból nem kellett a Steam.

2016. aug. 29. 15:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajna nem megy. Egy új eredeti dvd kellene kód nélkül...
2016. aug. 29. 16:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi a VALÓDI neve? Mert a CoD-nak nincs 5. része, a 4. volt az utolsó számozott epizód. Az más kérdés, hogy idehaza még "Cod 11"-ről is olvastam valahol... :(
2016. aug. 29. 22:50
 7/7 A kérdező kommentje:
World at war....
2016. aug. 30. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!