Sims3ban miért írja ki azt, hogy nincsenek meggyőződve arról, hogy ez az eredeti verziója-e? Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Feltettem a Sims3-at aztán a világ körült és el is indult, de aztán azt írta ki, hogy nincsenek meggyőződve róla, hogy ez az eredeti verzió-e. Crackeltem pedig.. Nem értem mi a probléma.. Valahogy meglehet oldani?!2012. márc. 15. 14:58
1/7 anonim válasza:
Hova másoltad be a crack-et? Mindig az alapjáték mappájába kell, nem a kiegészítőjébe.
2/7 A kérdező kommentje:
Oda másoltam. Az alapjáték mappájába!
2012. márc. 15. 15:30
3/7 anonim válasza:
Föltetted azt a Download manager vagy milyen programot, amit fölkínál, miközben föltetted játékot? Amivel frissíteni lehet. Nekem az is bezavart régen, ma már nem is teszem föl.
Ha ez sem az, akkor nem tudom, bocsi. :(
4/7 anonim válasza:
Vedd meg, akkor nem fog ilyeneket írni és még müködni is fog.
5/7 A kérdező kommentje:
AZ EA Downloader-rel sem jó
Tudod kinek van rá több tízezer forintja...:)
2012. márc. 16. 13:11
6/7 anonim válasza:
Nekem... (Ennyit a szerénységről...), néhány ismerősőmnek.
Legalább legalább ennyivel tiszteld meg az EA-t.
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nincs rá pénzem... :)
2012. márc. 17. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!