Mi a teendő ha feltörték a WoW accountomat (eredeti)?
Figyelt kérdés
Kb. két napja nemtudok belépni, és az e-mailemre jött egy tickettes üzenet (aznap este mikor feltörték) a blizztől ,hogy a tickettet feldolgoztuk és megoldva. Pedig én semmilyen tickettet nem írtam a blizznek. Ez is fura volt hogy aki feltörte ,hogyan tudott belépni mikor le kellett volna lockolnia, és ilyen e-mail meg nemjött. Ha új jelszót kérek akkor azt írja hogy az e-mail cím nemjó, tehát már nem ezen az e-mailen van az account. Az Account Recovery-re mentem rá de nemjön semmi válasz.2013. jún. 3. 14:38
1/2 anonim válasza:
Ha az account recovery nem megy, akkor készíts egy új Battle.net accountot, és onnan írj nekik ticketet, lehetőleg live chatelj velük. Nekem is ilyen volt, ha minden jól megy, pár perc és megoldják.
2/2 A kérdező kommentje:
Live chat alatt azt írja hogy kb 1 perc és berak egy blizzardohoz és már 10perce várok. Neked is ilyen sok idő volt?
2013. jún. 3. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!