Milyen játékot készítsek 2D-ben?
Figyelt kérdés
Persze rendesen elkészítve nem összedobva.
Az a helyzet hogy inkább programozni tudok mint elgondolni. Kreativitásom kb. 2/10,de ha van egy jó ötlet meg tudom valósítani
2016. aug. 24. 22:32
1/11 anonim válasza:
Érdekes probléma, mert aki tud programozni, annak elvileg van kreativitása és képzelőereje is. Erre a kérdésre nem lehet válaszolni, illetve nem érdemes. Társulj valakivel, mondjuk egy haverral, akit érdekel a téma, és vannak ötletei.
2/11 Amarok Tonrar válasza:
Egyszerű játékra gondolsz, vagy valami komplexebbre?
3/11 A kérdező kommentje:
Először egyszerűbbre,de ha van több ötleted szívesen hallgatom
2016. aug. 25. 11:59
4/11 A kérdező kommentje:
1.válaszoló szerintem te a Grafikusra gondoltál
2016. aug. 25. 12:00
5/11 anonim válasza:
Csinálj valami Limbo-hoz hasonló játékot ne olyan hosszút hanem mondjuk egy 30 perces játék idejűt de azt nagyon jól. csináld Remélem segítettem sok sikert !
6/11 Amarok Tonrar válasza:
Szerintem csinálj egy roguelike játékot valami letisztult, de igényes grafikus készlettel. Mint az UnReal World vagy a Tales Of Maj'Eyal, csak végre magyarul.
7/11 anonim válasza:
Helyedbe valami pokemonos towerdefenset dobnék össze és tölteném fel android/ios appstoreba. Mikrótranzakció nélkül, de reklámokkal. Kérdés meddig tartana míg leszedik a jogok miatt, de megfelelő vírusmarketinggel lenne esélyed zsebpénzre.
8/11 A kérdező kommentje:
Áhh,Pokéson,vagy Pokénom,vagy valami ami nem copyrightos xDD
2016. aug. 26. 14:58
9/11 Amarok Tonrar válasza:
Csináld meg a Grand Theft FarCry of Duty: Counter Strike on The Battlefield játékot. Csak a címe miatt tetszőleges színűre keresnéd magad.
10/11 Amarok Tonrar válasza:
Ja és legyen benne Warcraftos foci autókkal, amiben kártyákat kell gyűjteni minijátékként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!