Hogyan készítsek játékot ha nem tudok képeket és hangokat csinálni?
A programozás az megy.
Neki próbáltam állni egy 2D projektnek és azt vettem észre,hogy ez miatt nem lesz bele semmi.
Pedig csak egyszerűeket akarok amiket majd feltölthetek a google play ra.
Ti hogyan készítetek képeket,textúrákat,hangokat?
Ha neked nem megy, akkor fel kell bérelni egy grafikust, meg egy valakit, aki hangeffekteket tud csinálni. Maguktól nem fognak ezek a dolgok keletkezni. A hátránya, hogy valószínűleg nem ingyen csinálják.
Ezt egyébként érdemes a végére hagyni, placeholder dolgokat te is össze tudsz dobni.
Képeket képszerkesztővel, hangokat hangszerkesztővel.
„nincs olyan amiben a nulláról készítenének képeket”
Már hogy értve? Hogy elkezdenek rajzolni? Biztosan én vagyok a hülye, de nem értem, mi a problémád.
Rosszul kerested, vannak megfelelő tutorialok, meg némi ismerkedés után egyébként sem nagy ördöngősség az Inkscape használata.
Tele van az internet tehetséges emberekkel. Sokuktól tudsz kedvező áron vásárolni profi minőségű sprite-okat. Ha nem füllik a fogad ahhoz, hogy fizess, vannak ingyenes, szabadon felhasználható, illetve megkötésekkel (pl. nem csinálhatsz belőle pénzt) felhasználható tételek is.
Ott a DeviantArt, vagy az OpenGameArt, csak hogy két példát említsek, ahonnan hozzájuthatsz a szükséges cuccokhoz.
Ugyanakkor kénytelen vagyok más válaszolókhoz hasonlóan rosszmájú is lenni: Ha ennyire alapvető dolgot nem tudsz megoldani, ha egy ennyire triviális keresést nem tudsz kivitelezni, akkor lehet, hogy korai még a Google Play-t ostromolni.
Mindenesetre hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!