Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks-ben ez csalásna...

World of Tanks-ben ez csalásnak számít?

Figyelt kérdés
Láttam az interneten egy modot, ahova nem volt kiírva, hogy tilos, vagy csalás-e, sokan kérdezték a kommentekben, de nem kaptak rá választ, hát megkérdezem tőletek. A mod megmutatja, hogy az ellenséges tankok mere fordítják a lövegüket. Persze csak azokat a tankokat, amiket észrevett a csapatom. Elég hasznosnak tűnt, de nem tudom, hogy kibannolhatnak-e érte. (A neve: direction guns enemies on the minimap) A válaszokat előre is köszönöm.

2016. aug. 13. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Még nem találkoztam ilyennel, de nem kísérleteznék.
2016. aug. 13. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:

EU szerveren nincsen tiltólista modokra.

Amúgy az elég komoly plusz információval lát el téged azokhoz képest, akik nem használják. Nem tiltott, de játéketikai szempontból (már ha van ilyen kifejezés) kerülendő. Persze ha téged a fair play nem hat meg, nyugodtan használd.

2016. aug. 13. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
üdv ..ugyanezt használják ellened is ....nem szükségszerű , hogy neked is használnod kellene ..csakhát gyakrabban jön a vereség , mint mások esetében
2016. aug. 14. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor bannolnak, ha nyílvánosan teszed, pl stream, twitch.
2016. aug. 22. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!