Wot. Az arty assistant mod csalásnak számít?
Figyelt kérdés
sok modot toltogetek le és sok videóba hallom hogy ezért meg ezért már bannt lehet kapni. Ha valaki tudja a válasz meg tidná irni azt is hogy hol lehet megnézni hogy mi számít csalásnak és mi nem2016. jan. 13. 19:59
1/9 gnoomage válasza:
Menj biztosra, ne tölts le modot és készxD Valamiért haverokkal mod nélkül is tudtunk artyzni, nem értem minek mindenféle szarral telenyomni a játékot....
2/9 A kérdező kommentje:
Nem szar pl látod ki hol volt utoljára és látod hogy most van penetration vagy sem
2016. jan. 13. 20:39
3/9 A kérdező kommentje:
Tehát el fogod e találni
2016. jan. 13. 20:39
4/9 gnoomage válasza:
Szóval az arty játékmódját teljesen egy 5 éves szintjére vinni? Így mi értelme van? Ülsz egy helyben és vered milyen jól írta ki a program hova lőj?
5/9 anonim válasza:
Bírom, hogy senki se tudja miről beszélsz, de azért írogatnak. Amúgy nem, nem számít csalásnak.
6/9 anonim válasza:
Az EU szerveren nincs tiltott mód, de ez egyébként se csalás.
7/9 A kérdező kommentje:
Ha szartok válaszolni akkor minek írtok? Amugy köszönöm az utolsó 2 válaszírónak.
2016. jan. 14. 12:51
8/9 Brandon41 válasza:
Én is már mióta használom ezt a modot, és szeretem, egyáltalán nem csalás
9/9 anonim válasza:
Az arty assistant nem csalás. Pontosabb nem lesz tőle az arty. Csupán más szögből látod a dolgot. Kipróbáltam, engem zavart. Engem maga az artyzás is zavar. Bármilyen modot használhatsz, hisz közvetlenül bizonyítani nem tudják a használatát. Közvetetten, replay alapján is csak következtetni lehet a modhasználatra. A WG impotens, nem tesz semmit a csalások megakadályozására.
Jelentem, én modok nélkül játszok. 9.14 óta számomra minden benne van a játékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!