Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vettem sims 4-et, aktiváltam,...

ΨPOSZEIDON[HUN]Ψ kérdése:

Vettem sims 4-et, aktiváltam, de nem tudom melyik accountomon-> nem tudok vele játszani?

Figyelt kérdés

Hello!

Kb egy éve megvettem Maglódon a Sims 4 Limited Edition-t 14.000 forintért.

Azóta aktiváltam, játszottam vele 3-4 órát, és letöröltem. Azóta egyszer-kétszer-háromszor-négyszer újra lett rakva a gép, és FOGALMAM SINCS, HOGY MELYIK **** accounton aktiváltam. Ebből következik, hogy nem tudok vele játszani. Azóta mindent próbáltam. Support nem segített, csak jobban ********* agyilag.

Örülnék neki, ha valaki adna egy online support chat linket. (Vagy valaki tudná rá a megoldást)

Előre is köszönöm, puszcsi

Ideges vagyok

2016. aug. 11. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne használj ezer accountot.
2016. aug. 11. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyet használtam, és azt is csak azért, mert kérte a játék.
2016. aug. 11. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor nyilvánvaló lenne, hogy melyik accounton is van a játék, mivel akkor csak 1 van.
2016. aug. 11. 20:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Az is nyilvánvaló, hogy nem írnék ki kérdést, ha tudnám melyik
2016. aug. 12. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Most ennyire ostoba vagy, vagy ennyire ostoba vagy? Az előbb azt írtad, hogy csak egyet használtál. Ha csak 1 accountod van, akkor az nem kérdéses, hogy melyik account volt az amelyiket használtad, mert ugyebár akkor csak 1 accountról van szó és ebben az esetben nem lehet elfelejteni, hogy melyik volt az account. Ha meg van több accountod, akkor miért nem írod le magadnak, hogy melyiken mi van, ha már ennyit sem tudsz megjegyezni.
2016. aug. 12. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!