Van egy steam játékom amit még nem aktiváltam már hosszú ideje megevn de most nem találom az aktivációs kódot nem lehet valahogy újat szerezni?
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 17:20
1/4 anonim válasza:
elmész és veszel újat. Vagy megkeresed a régi kódot.
2/4 A kérdező kommentje:
Semmi más nincs még le is fényképezem ha kell mert a játék megvan csak a kód nincs.
2016. febr. 9. 17:28
3/4 anonim válasza:
Tehát megvan a doboza, a DVD, csak a kód nincs? a kódot többnyire a DVD tetejére égetik vagy magába a tokba ragasztják be, szóval elég érdekes. Akkor írj ticketet steam supportnak, csatolj jó sok képet hozzá.
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt olyan dobozos játékom, ahol valóban a doboz belsejére ragasztották a kódot tartalmazó matricát, de az levált és csak kis híján el is hagytam kibontáskor.
Talán, ha nem csak a játék, de maga a számla is megvan, elfogadják bizonyításnak. Próba, szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!