Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » El lehet adni a gta 5-öt pc...

Bálint2004 kérdése:

El lehet adni a gta 5-öt pc re mikor már aktiváltam?

Figyelt kérdés
El szeretném adni a gta 5 -öm jófogáson és helyette megvenni valami mást! De egy gond van én már aktiváltam a játékot! Nem viszi a gépem és ezért el adom de lehetséges? mert így ha már aktiváltam akkor más nem tudja aktiválni nem?

#eladás #GTA #Grand Theft Auto #GTA 5 #GTA 2 #GTA 1 #Pokémon GO #Gta5 eladása #grand theft auto 5 grand theft auto five
2016. júl. 30. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Steames játékot nem tudsz eladni, csak kitörölni a fiókodból.

Voltaképpen a DVDk csak dísznek vannak, mert az egész játékot a STEAM rendszerén keresztül le tudod tölteni.

Eladni nem tudod, mert a DVD-k értéktelenek és nem lehet őket újra felhasználni, a steam fiókodat pedig TILOS eladnod.

Ha eladod a fiókot, akkor törlik azt és valószínűleg IP Bann-t is kapsz.

2016. júl. 30. 19:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem steamon vettem!
2016. júl. 30. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem steamen keresztül aktiváltad akkor sem tudod eladni, hiszen egy felhasználónévhez lett kötve (tök mindegy, hogy a rockstar oldalán, vagy a steamen aktiválod)
2016. júl. 30. 20:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor kidobtam 13,00 Ft-t szuper
2016. júl. 30. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Pár év múlva csak lesz olyan géped, amin elfut... :)
2016. júl. 30. 20:18
 6/10 A kérdező kommentje:

Lehet hogy fod de van még egy problémám!

Csinálltam egy onlinet és letöröltem a gta 5 -öt mert a story mode nem volt jó! Újra felraktam kb 2 óra na de mind egy és indítanám az onlinet oké elindul de azt írja ki hogy az első karaktered megsérült rámegyek hogy karakter törlése és akkor kiadja hogy nem lehet törölni mert a rockstar valamilye nem jó Ebben tudsz segíteni?

2016. júl. 30. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha leírod, hogy a 'rockstar valamilye' az pontosan mit is jelent, akkor talán tudunk segíteni.
2016. júl. 30. 21:06
 8/10 A kérdező kommentje:

rockstar game services are unavailable right now

De már egy hónapja

2016. júl. 30. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
A rockstar szervereivel van a gond ezesetben, ezt te nem tudod megjavítani, ők balfa*kodnak vele valamit. Mint mindig.
2016. júl. 30. 21:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Azt tudod hol?
2016. júl. 30. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!