Dragon Age Inquisition - Firestorm, Focus ability Tier 1-2-3?
Figyelt kérdés
Kifejlesztettem az Inquisitor perk-ekből a "mester focus" képességet, amivel ugye feltudom tölteni teljesen a fókusz mérőt vagy mit tehát egy teljes kört és nem csak a harmadát stb.. Elvileg ha megvan akkor megynílik a Focus Abilityk Tier 3-as változata, a Firesormnál 55 meteort kellene megidéznie a varázslatnak 15 helyett de már kétszer feltöltöttem elhasználja minden focuspontomat, a teljes focus bart leszívja a varázslat, de még mindig csak a Tier 1 változata jelenik meg 15 Meteorral. Valaki tudja mi lehet a gond? Kell valami mást is csinálni?#Dragon Age #Focus #tűzeső #Firestorm #focus bar #focus ability #focus tier #dragon age tier #dragon age abilities #dragon age ability
2016. aug. 6. 18:44
1/1 anonim válasza:
Találtam egy fórumot erről:
Amit írnak:
-Ha a fókusz nem megy 100 fölé a Master Focus perk ellenére sem az egy bug és egyes fórumozók szerint a Firestorm ennek tetejébe még önmagában is bug-os.
-A fókusz-bug egy karakter újjáélesztése után jelenik meg.
-Mentés, majd rögtön újratöltés van, akinek megoldotta a problémát.
Talán a legújabb patch segít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!