Mi lett a Dragon Age Inquisition magyarításával?
Figyelt kérdés
Általában ennyi idő alatt már csak-csak van magyar felirat a játékhoz, most viszont semmi , és gondoltam itt megkérdezem hát ha valaki többet tud , és informálni tud engem is, vajon lesz vagy van hozzá magyar felirat ?2016. jún. 28. 08:06
1/8 bandi6891 válasza:
nekem is megvan a játék,de én soha nem várok magyarosítást,tudok már annyira angolul hogy a lényeg átjöjjön.Tehát ne várj másra,tanulj. :D
2/8 anonim válasza:
eddig úgy néz ki mindenki abbahagyta. Szóval ne nagyon várjál rá. Tanulj kicsit angolul, legalább az eszednek is jót tesz :)
3/8 anonim válasza:
elárulom kérdező hogy ennyi idő alatt az a "csak csak" kb olyan játékokra érvényes mint mondjuk egy battlefield. egy dragon age vagy mass effect esetében rengeteg idő a fordítás mert sok a párbeszéd, szöveg stb stb stb... ééééérteeed? :D
4/8 A kérdező kommentje:
megy angolul is ,de felirattal számomra érdekesebb, és más szerepjátékokhoz általában 1 év alatt kint van magyarítás, de köszönöm a válaszokat !
2016. jún. 29. 12:03
5/8 anonim válasza:
Tavaly elkezdte a HUNosító Team adminja fordítani. Előtte már többen nekikezdtek... Jövőre elkészül. Ezen a fórumon lehet érdeklődni: [link]
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm !!
2018. okt. 30. 16:10
7/8 Katona Norbert válasza:
Jövőre elkészül... Ezt írtátok 2018 ban, most 2019 közepét írunk, és a fele van kész :D Jó ha 2022re kész xD, Addig ra lecsüng a játék.. Vagy már le is csüngött?
8/8 anonim válasza:
Kicsit késői válasz? de már elkészült egy ideje. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!