Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csgo crash? Mi a baja a CSGOmnak?

Csgo crash? Mi a baja a CSGOmnak?

Figyelt kérdés
285 órám van a csgoban, tehát nem ma szedtem le. A lényeg az, hogy amikor fel szeretnék menni egy közösségi szerverre/ communicaty szerverre/ tehát minden játékmódban fogja, betölti a pályát, és amikor már csak 5 másodperces visszaszámláló van kint, egyszerűen kidob. Semmi hibaüzenet, semmi csak kidob az asztalra a játékot meg bezárja. Mi a baja ?

2016. aug. 5. 10:09
 1/2 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam az egész csgot ujratelepiteni steamen, 1 napig jó volt de most már megint rosz :(
2016. aug. 5. 10:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is ez volt. Pontosan ugyan ez. Nekem az volt a megoldás, hogy tulajdonságok, indítási opciók és oda beirod ezt : -autoconfig ha ezt beírtad utána jó lesz :)
2016. aug. 19. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!