Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért áll le az AMD képernyőil...

Miért áll le az AMD képernyőillesztő?

Figyelt kérdés
Mostanában nem tudok játszani a GTA V-tel mert folyamatosan, 10 percenként leáll az AMD képernyőillesztő és ezáltal kicrashel a GTA. Mi az oka, és mit tudnék csinálni vele? (i7 4770k, R9 390X 8GB, 32GB ram)

2016. júl. 20. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
pl telepítsd fel megint, ha továbbra is csinálja, rakj fel egy korábbi driver-t hozzá.
2016. júl. 20. 17:33
 2/5 meszike91 ***** válasza:

Távolítsd el rendesen a jelenlegit: [link]

Majd rakd újra.

Húzva van a kártya? Túlhúzás simán okozhatja. Esetleg egy rossz táp is.

Munkára is használod a gépet? Mert ha nem, akkor nem sok értelme van az i7-nek és a 32 giga ramnak.

2016. júl. 20. 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Letöröltem és újraraktam de ugyan olyan.
2016. júl. 20. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:

próbálkozz korábbi kiadással.

Ha nem megy, akkor a hűtést kell megnézni, játékok alatt felmelegszik, lehet valami hibája van és attól hal meg mindig.

2016. júl. 20. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik sikerült megoldani. :) Letöröltem a régi, újból felraktam majd lefrissítettem. Azóta úgy veszem észre, a játék is stabilabban fut :)
2016. júl. 25. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!