Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fallout 4 crash a főmenüben...

Fallout 4 crash a főmenüben miért lehet?

Figyelt kérdés

Eredeti a játék, és modok is vannak feltéve hozzá.Eddig ne mvolt ilyen hiba, de miután feltelepítettem pár modot azóta ezt csinállja... a modokat letöröltem de a hiba még mindig fennáll.

az NMM-el szoktam elindítai a játékot majd a "Press any button" után ugy 5 másodperc után hibaüzenet nélkül kilép.

próbáltam már ez idő alatt rámenni a folytatásra vagy betölteni az utolsó mentést, ami néha...nagyon néha sikerült is.. de a következő alkalommal ujra kilépett.

próbáltam már ujratelepíteni a modokat, de nem segített..

2016. júl. 27. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Stean-en jobb klikk a játékra, tulajdonságok ---> Helyi fájlok ----> játékfájlok épségének ellenőrzése

UI:. valszeg 1-2 mod üti egymást, s valamelyikkel búcsúznod kell.. :D

2016. júl. 28. 17:01
 2/4 A kérdező kommentje:
és honnan tudhatom meg hogy melyikkel van a gond? mert a FO4edit az nem jelez semmit
2016. aug. 13. 12:03
 3/4 A kérdező kommentje:
megoldva!!!! az eggyik moddal volt a baj
2016. aug. 18. 15:54
 4/4 lengusz válasza:

Körülbelül december 13. óta a játék eredeti változata (Steam) egyes számítógépeken a játék betöltésekor rögtön kilép. Ez a Creation Club szerver hibája , ami ugye a készítők szolgáltatása. Valamiért ha kapcsolatba lép interneten a játék a CC-szerverrel, kilép a játék.

A hiba központi (készítők általi) megoldásáig a probléma úgy szüntethető meg, hogy a Fallout 4 internetelérését letiltjuk a hálózati tűzfalon, vagy szimplán kihúzzuk a netet a gépről, a játék indítása előtt. Így a játék elindul, játszható, csak a beépített modletöltő nem használható, illetve a Steam achievementek se aktiválódnak (net és Steam híján)

2018. febr. 3. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!