Miért dob bronz 5 be a hülye LoL?
Én ezt már nem tudom megérteni... Tavaly oda kerültem, nekiálltam, feljutottam bronz 1-be, jön az újrabesorolás, visszacsesz, most is a 10 játékból 3x kaptam S-t, amúgy supporttal mentem, mindig jól játszottam....
Másik felhasználómban iszonyúan sikerült a besorolás, eleinte goldosokkal rakott össze, nem voltam hozzászokva ahhoz a játékstílushoz, így feedeltem, azt hiszem 2-őt nyertem meg a 10-ből, ott bedobott silver 3-ba.
Ezen meg 3-at nyertem a 10 ből, de hát mindig olyan csapatokat kaptam.. Lolnexusba ilyen 40% győzelmi esélyeket adott.. Én ezt nem értem, és ha olyan rosszul játszanék akkor hogy sikerül magamtól felvergődjek bronz 1 be a silver küszöbére? És más felhasználóval meg silverbe? (tudom hogy nem nagy dolog a silver se).
# 9/10 Időpont ma 14:59
Ha nem töröltem volna le a LoL-t, és lenne időd mondanám hogy gyere egy meccset velem, s mint külső szemlélő mond meg hogy mennyit érek :\.
De itt is 2-en írták hogy ne töltsem le újra, szerintem jobb lesz hogyha a saját életembe próbálok fentebb jutni, és nem itt.
Amúgy ha valami olyan kell ahol a csapattársak nem ronthatják el akkor ajánlom a kártyajátékokat.
HS a legnépszerűbb de kezdőként csak szenvedés.
Tegnap jött ki open betaba a The Elder Scrolls: Legends ami viszont egy nagyon jó játéknak néz ki, igazából szinte semennyire sem lennél elmaradva a többiektől, max azoktól akik alfában is jelen voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!