Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lolban bronz, silver, goldban...

Lolban bronz, silver, goldban már normálisak az emberek?

Figyelt kérdés
Leírom szépen, hogy pl. midre szeretnék menni, erre egy másik gyerek szintén odajön. Gondolom magamban, hogy okos enged, ezért elmegyek topra. Hát a hülyéje nem utánam jön topra?! Eszem megáll, komolyan. És ez minden meccsen jelen van, meg az afk, stb.
2016. jún. 5. 00:12
 1/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg még csak normál gameket játszok, 27-es szintű vagyok.
2016. jún. 5. 00:12
 2/6 anonim ***** válasza:

ezt benézted, nemhogy goldban, de platinában is csak 1-2 fele nézik ezt kb. Nem hiába magasabb szinten nézik ezeket, mert oda el is kell jutni.

Amúgy meg rankednél pick order van, ha te mid-et kérsz de más előtted pickel midre, akkor Ő megy mid-re te meg ahol van hely.

2016. jún. 5. 00:51
 3/6 Blaster123 ***** válasza:
Minden divizióban vannak idióták. Én pl. season 3 óta nem játszottam egyedül, ha van 2-3 ismerősöm akivel játszhatok, akkor megyünk együtt. Így a legegyszerübb elkerülni az ilyeneket.
2016. jún. 5. 02:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy játékban, amit tízmilliók játszanak, mindig lesznek idióták.
2016. jún. 5. 05:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Platinum a legmókásabb, ott majd meg fogod tanulni, hogy ha a csapattársad meghal 1v5-ben/10 perc alatt 3szor meghal solo-ba/failflashel stb, akkor az a te hibád. Ja és rákot kapsz kb. minden második meccsen.
2016. jún. 5. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Én úgy halottam, hogy még a plat is tele van gyökérrel.

A bronz emg silver az konkrétan egy rák.

2016. jún. 5. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!