Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends. Segítséget...

League of legends. Segítséget kérek. Javaslatok? Többi lent

Figyelt kérdés

Bronz 5 be dobott és esélytelennek érzem a kijutást szinte minden meccsen jó vagyok, általában a veszített meccseken is pluszban vagyok.

A kép a meccseimről: [link]

javaslatok?

2016. febr. 8. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, az csak egy rang, egy alsók kategóriás felhypeolt internetes játékon. E-Penis métrenek jó maximum.
2016. febr. 8. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Jó helyen vagy ott JELENLEG.

Egyáltalán nem tudsz farmolni, előbb azt kéne megtanulni.

2016. febr. 8. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Farmolni nem tudsz.

Buildjeid rémrosszak.

Ha ezeket megtanulod, az már nagyon jó kezdésnek.

2016. febr. 8. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
A kép alapján nem véletlenül vagy ott. Lehet, hogy te úgy érzed, többet érdemelsz, de hidd el, hogy nem.
2016. febr. 8. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:

A farm egy fontos dolog, de goldig röhögve el lehet menni nélküle. Nekem sose ment, így support/jungle main lettem, de azért kihúztam platig mielőtt abbahagytam az aktív lolozást.

Ha nem akarsz szerepet váltani, akkor üsd fel a régebbi ilyen kérdéseket, több ezer karaktert írtam már a feljebbjutásról, és sokan mások is. Ha a régi kérdésekre írt válaszok se segítenek, akkor keress duo társat, aki legalább Silver. Vagy meséltek valami 4 fős rankedről a haverok, ott biztos kitudnak téged carryzni, ha más nem a magasabb MMRük miatt.

2016. febr. 8. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát azért a 6-7/perc már silverben is kötelező, ha haladni szeretnél vagy akár csak stagnálni.
2016. febr. 9. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!