Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért dob bronz 5 be a hülye LoL?

Miért dob bronz 5 be a hülye LoL?

Figyelt kérdés

Én ezt már nem tudom megérteni... Tavaly oda kerültem, nekiálltam, feljutottam bronz 1-be, jön az újrabesorolás, visszacsesz, most is a 10 játékból 3x kaptam S-t, amúgy supporttal mentem, mindig jól játszottam....

Másik felhasználómban iszonyúan sikerült a besorolás, eleinte goldosokkal rakott össze, nem voltam hozzászokva ahhoz a játékstílushoz, így feedeltem, azt hiszem 2-őt nyertem meg a 10-ből, ott bedobott silver 3-ba.

Ezen meg 3-at nyertem a 10 ből, de hát mindig olyan csapatokat kaptam.. Lolnexusba ilyen 40% győzelmi esélyeket adott.. Én ezt nem értem, és ha olyan rosszul játszanék akkor hogy sikerül magamtól felvergődjek bronz 1 be a silver küszöbére? És más felhasználóval meg silverbe? (tudom hogy nem nagy dolog a silver se).

2016. aug. 5. 08:03
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Most már mérgembe letöröltem az egészet.. Annyit szenvedtem hogy bronz 1 be kijussak, már majdnem ott voltam silverben, erre újra besorolás és visszadob... Én nem tudom ezt megérteni hogy mi van...
2016. aug. 5. 08:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Megtanultam rendesen farmolni, percenként 7 simán összejön ha nem supportolok, soha nem feedelek.. Rendesen wardolok, folyton írom hogy együtt menjünk, split pusholok mindig, dragonozok... Mit csináljak? Játszanék a másik felhasználóval, de ezen már vettem skineket (bár utólag úgy gondolom nem érte meg támogatni ezeket...), van vagy 70 karakterem (másikon csak 16), csomó rúnám...
2016. aug. 5. 08:06
 3/14 anonim ***** válasza:

1. Még egyetlen LoL játékos sem tudta megmondani nekem, miért jó feljebb jutni. Egy barátom fia Platinumos, megkérdeztem tőle, hogy ott mennyivel jobb, mint Bronze-ban. Jobb játékosok vannak, jobb meccsek? "Á, itt is ugyanolyan béna f***ok vannak, mint odalent." Akkor meg miért?

2. Hidd el, a legjobb dolgot cselekedted a törlésével, csak nehogy visszaszokj! Három embert is ismerek, akik kigyógyultak/kiábrándultak belőle, és ma már nem értik, hogy voltak képesek éveket és tízezreket pocsékolni erre a hulladékra.

2016. aug. 5. 08:11
 4/14 anonim ***** válasza:

Még egyetlen LoL játékos sem tudta megmondani nekem, miért jó feljebb jutni.

Diadalmas skin (+a hős, ha nincs meg), wardskin.

+ jobb a helyzet feljebb. De nem annyival. Miért? Mert silver 1-től dia 1-2-ig nincs akkora különbség a játékosok játékbeli tudása között. Maximum annyi, hogy egy hőssel esetleg nagyon jók. Továbbra sem értik és fogadják el, hogy működik a LOL. Így pedig hiába diás valaki, ha nem érti meg, hogy a league of legends stratégiai játék, és el kell fogadni és meg kell tenni dolgokat, hogy nyerj. A játék rendszere azonban ezzel nem foglalkozik, és ezért - soloq-ban - a ranked rendsszer dia 2-3-ig nevetséges.

A besorolás továbbra is érthetetlen mód zajlik. Egyesek logikus döntésekről beszélnek, de a gyakorlat nem ezt mutatja. Szóval több ezer órányi játékkal a hátam mögött továbbra sem tudom megmondani, pontosan mi alapján határoz. De mit várunk egy oylan rendszertől, amiben ha paltos vagy, nem invelhetsz silveres játékost, de ha mondjuk 4-5-öt buskz zsinórban, akkor a játék már bedob hozzád silver+gold duokat, csak mert lejjebb ment az mmr-ed egy kis pech miatt. És ehhez jön hozzá, hogy paltba is bedob unrankedeket, oylanokat, akik nem játszottak az elmúlt 5-6-7-8 hónapban és így tovább...

2016. aug. 5. 08:17
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha annyira szar lennék hogy tudnék átevickélni egy divisiót? Vagyis hát lehet mondani hogy nem nagy dolog, de a játékok kb. 60%-át vinned kell hogy felfele juss, ami azért nem kis teljesítmény ahhoz képest hogy a RIOT szerint én vagyok a legszarabb és a leghülyébb az egész játékban.
2016. aug. 5. 08:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Szezon zárás előtt 2 hónappal plat 1-be voltam. Szezon zárásakor gold 1-ből mentem vissza palt 5-be.

Mi történt? Los sorozat, durván. Miattam? NEM. Miért nem? Mert 1600 óra játék után nem felejtettem el játszani. "Így jártam". megkaptma akiket kellett, és beszívtam. A riotot nem érdekli ha te 2-2-30 supporttal meg ilyenekkel buksz. Nem érdekli, hogy hoppá, a gyerek 1600 órát játszott, felment palt 1-be, msot meg zuhan le, talán nem az ő hibájából...

Egy másik példa: 50 thresh meccset mentem, mondván "Ha azzal mész, akivel al egjobb vagy, és nem írsz semmi negatívat, fel kell jutnod".

Az 50 thresh, zsinórban- semmi más nem volt a historyban, csak 50 thresh ranked.

Tapasztalat: siralmas. 50-ből 27 win.

A legfontosabb tényező a lol ranekdnél a szerencse - ha tényleg tudsz játszani. SZerencse kell, hogy ne te kapd be a gyökeret, aki hextech ládanyitás után kipróbál egy hőst rankeden, mert kaptot új skint, ne te kapd be azt, aki nem tudja mi aza baron, mi az a push, miért kell hibitort verni..., ne te kapd azt be, aki first pickre betesz valamit és kibukk vele, mert "counter", ne te kapd be azt a junglert, aki nem gankel 25-30 percig, ne te kapd be azokat a társakat, akik 50 pnig után se jönnek oda drakehez, baronhoz, hanem csak soloznak, ne te kapd be azt az adc-t, aki nem tud last hitelni és így tovább. SZERENCSE, sszerencse és szerencse kell.

2016. aug. 5. 08:55
 7/14 A kérdező kommentje:

És van értelme supportolni? Én rágyurtam leonára, blitzre, alistarra és treshre. Velük játszottam, elég korrekten. De nem tudom mbefolyásolni a játékot annyira mint topról.. Hiába kap nekem köszönhetően 10 killt az első 20 percbe az adc, ha utána olyan seg*h*lye hogy egyedül fut 5 ellen mert elszállt az agya a sok killtől...

Fihtokat is hiába verem szét supportal, ők 1 low hp-s után szaladnak, azt sorra meghalnak...

Mivel menjek? Ha abszolút idióta mindenki mivel lehet befolyásolni a játékot? Mert supporttal sokat lehetne ha nem lennének 0-ák.. Hiába van mindig agyonwardolva minden.. Nem veszi észre a mini mappon hogy 3-an tartanak felé.. Pingelek is, de ő ott farmol, még nem is a tornyot szedi..

Én ezt feladtam..

2016. aug. 5. 09:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Az utóbbi 2 hónapban algi supportoltam. Pedig az a mainem. De kiakaszt, amikro te vagy legjobb, és nem tehetsz hozzá annyit, hogy nyerjetek, ha atöbbi béna. Igazából mindegy, mivel mséz ,csak a szerencse, mitn írtam. Hiába supportolsz jól, ha szar az adc és lehet ragozni.

Esetleg duo meg többes játék segíthet. De szerencse, az kell csak :P

2016. aug. 5. 09:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Hova kell vinni a játékok 60%-át? Silver 3-ba dobott, kb 48-49 % a win ratem és gold3-ig jutottam (jelenleg gold4). Amúgy mindenki azt hiszi, hogy hű de jó, viszont a hivatalos fórumon látni a neveket és 10-ből 1x fordul elő, hogy az illető tényleg jobb, mint a szintje. Amúgy anno mikor kezdtem 3x jöttem ki b4-5-ből silverbe, nem egy nehéz mutatvány még sima gold alja/közepe skill cappel sem, sőt akkor talán még ez a szint se volt meg, inkább valahol silver tetejére tenném az akkori tudásom.
2016. aug. 5. 14:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson visszatelepíteni, csak időelbaszás az egész játék, hacsak nem vagy tehetséges.. én beleöltem kb. 500 órát, és a legjobb amit össze tudtam hozni: plat 4. Minden meccsen rájövök hogy semmiben nem vagyok jobb, mint egy bronz-silver-goldos, csak qrva sokat játszottam, tudom mit csinál zilean ultia + 1 championnal viszonylag jó vagyok. Ahhoz hogy feljuss gold-platinum-diamondig elég csak x meccset lejátszani, viszont ahhoz hogy jobb játékos legyél kell egy kis skill is, ami a lolosok 95%-nak nincs. Most már csak funból játszok, és ott tartok h a lvl15-ösök szétaláznak.
2016. aug. 5. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!