Haladó LoL játékosok, honnan tudják, hogy melyik karaktert hogyan kell buildelni?
Figyelt kérdés
Kezdő játékos vagyok, és Teemo a mainem. Ugye kezdek is beletanulni, hogy milyen itemeket kell neki venni, mert néztem sok videót, és leírást róla, de szoktam látni, hogy már jobb játékosok simán tudják, hogy melyik karakternek melyik item kell, és mit mikor kell megvenni. Ennek valamiféle logikája van-e, vagy igazából ők is lenézik valahonnan? Esetleg magunktól ki lehet ezt sakkozni valami úton módon?2016. aug. 4. 16:43
1/3 anonim válasza:
Vannak akik nézik vannak akik csak megjegyzik az itemek leírását. Késöbbre már te is simán fogod tudni hogy illaoi-nak titán hydra kell gp-nek trinity stb. Szánj időt arra h elolvasd az itemeket. Meg amúgy amiket ajánlani szokott azok beszoktak vállni ha metába viszed őket :p
2/3 A kérdező kommentje:
Szóval ha igazából elolvasom a karaktert, meg az itemek leírását, nagyjából abból is ki lehet logikázni egy saját buildrt? :D Meg majd maga az idő is... "Fejleszt ebben"? :D
2016. aug. 4. 17:02
3/3 anonim válasza:
Használd a probuilds.com oldalt, ott profi játékosok buildjeit találod meg különböző champekre. Ezek közül válogass magadnak, aztán egy idő után megtanulod, hogy mik kellenek. Természetesen szituációfüggő is a dolog, pl. ha sok ap van az enemyben érdemes venni valami mr cuccot, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!