Az aionba ha ki törölnök egy karaktert és fent volt barátlistámon akkor ha kitörlik hogy fog megjelenni a barátlistámon ezután?
Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 19:37
1/6 anonim válasza:
Mert a listádon nem a felhasználó szerepel, hanem kifejezetten a karakter? Mert ezzel ugyan nem játszottam, de más játékokban a felhasználó lesz a barátod, nem a karaktere.
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg sehogy.
#1: MMORPG- ben a karakter szokott barátlistán szerepelni.
3/6 anonim válasza:
2# Guild Wars-ban accountot veszel fel, ahol mindig írja az aktuális karaktert, amivel játszik a másik + hogy melyik guildben van benne.
Aion-nál karaktert veszel fel, a karakter szimplán törlődik a barát listádról bármiféle figyelmeztetés nélkül.
4/6 anonim válasza:
A felhasznaloknak semmi kozuk egymashoz, csupan a karaktereknek. Es ha torolsz egy karaktert az eltunik joforman mindenhonnan.
5/6 anonim válasza:
#3: Jó tudni, ilyenneél még nem találkoztam :D
6/6 A kérdező kommentje:
Mert úgye az Aionba a barátlistámon volt egy karater de másnap beléptem és a barátlistámon az látszott hogy 0-ás szintű és a neve volt odaírva a többi meg kérdőjel a neve mellett
2016. aug. 1. 20:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!